2008-10-19

Skumma drömmar

Jag drömde massa sjuka saker i natt, om konstiga stall och saker.
Framåt morgonen vaknade jag ganska ofta men återkom alltid till samma dröm. Jag var på en flygplats och skulle tydligen åka någonstans. Men jag hade varken pass eller biljetter med mig, men det skulle tydligen gå bra ändå, bara jag skrev i papper om vad min körlärare hette (wtf?)
helt plötsligt jagade jag en rånare eller något och hjälpte till att hålla fast hans ben när polisen bar(?!) honom uppför trapporna...

I alla fall. Jag vaknade och märkte att jag var ute och gick, ca 100m från huset. Helt naken. hade tydligen gått i sömnen...
Kul att plaska med fötterna i vattenpölarna tyckte jag och det var en mysig morgonpromenad, tills jag kom på att det finns folk ute den tiden på morgonen och jag var ju naken så jag började springa hemåt.
kom på samtidigt att vart är mina nycklar och min väska, men jag hade den tydligen i handen. Mötte några skumma killar i trappen som pratade på engelska med mig.
Kommer in i lägenheten och ser att halva vardagsrummet är borta, kvar är en bänk med en CD-spelare jag aldrig sett. Varför lämna en cd-spelare när du länsar någons lägenhet?!

Tänker ett tag och kommer fram till att jag förmodligen fortfarande drömmer och tvingar mig själv att vakna.

Men det kändes så verkligt när jag "vaknade" utomhus. jag trodde verkligen det var på riktigt.



Ibland undrar jag vad som pågår i min hjärna egentligen ^^

2 kommentarer:

  1. Hahahaha, det var roligt! :) Att du (i drömmen) bara, "ah, nice, plaska i vattnet" fast du var naken och utomhus o gått i sömnen haha. Eftersom du trodde du var vaken.. ;)
    Har också vart med om det där.. Man tror det är verklighet tills man upptäcker en flygande grön åsna typ... ;)

    SvaraRadera
  2. Vilken jobbig dröm! Först trodde jag på dig, att du faktiskt vaknade naken utomhus...

    SvaraRadera