2009-01-17

Plugg

Ska alldeles snart sätta igång och baka en kladdkaka. Syster kommer till stan idag och alla hennes syskon ska firas samtidigt tydligen ;)

Hämtade ut min mattebok igår. Höll på att knäcka ryggen bara av att gå med den från mamma och hem (ca 300m) :P Ska nog låta bli att släpa den till Västerås varje dag. Gör nog så istället att jag läser på inför föreläsningar och räknar uppgifterna hemma.

Den här perioden verkar ganska lovande ändå. Nu när man fått en överbllick av vad kurserna ska innehålla känns det ganska lätt. Mycket repetition från gymnasiet. Mattelektionerna kommer dock vara totalt bortkastad tid tyvärr :( Den läraren alltså. Jeez...
Först står han o pratar om massa strunt i 45 minuter. Pratar pratar och pratar utan att komma nånvart. sen helt plötsligt lägger han in ultra-turbon och börjar rabbla massa om funktioner och skriver på tavlan i en rasande fart. Hängde inte med en sekund men som tur är var det ingenting nytt eller viktigt. Bara saker som J redan gått igenom på föreläsningen innan.
Det vi skulle ha gjort denna lektion var att gå igenom diagnosen vi hade fått. men den ignorerade han helt. Känns som att det är så lektionerna kommer bli. Det som ska göras hoppas över och han drar bara massa skit om annat som inte är väsentligt. Tyvärr är det dessutom obligatorisk närvaro på lektionerna. *suck*
Och vi måste ha en pärm att samla allt i, MÅSTE. Känns f*n som lågstadiet...

1 kommentar:

  1. Till Niklas (Går inte att kommentera på hans sida, något strul..)
    Haha.. Nä kanske inte det smartaste, men det är snabbt och lätt och jag har haft tur.. Inge spya.. :D

    SvaraRadera